Montage-instructie
voor Betterwalls fotobehang

Bij vers geverfde wanden dient u ca. 3 weken te wachten voordat u behang kunt aanbrengen. De ondergrond moet glad, vrij van stof, vet, silicone en latex zijn.

Alleen de wand insmeren, het vliesbehang wordt droog op de wand geplakt.

1. Rol de banen behang uit en leg ze op volgorde neer. Ter oriëntatie wordt aan de onderste rand het nummer van de individuele baan aangegeven.

2. Meet de wand nauwkeurig op en markeer de plek waar u met de eerste baan wilt beginnen. Wanneer u de complete wand wilt behangen vervalt deze stap en begint u links in de hoek.

3. Roer de pasta door en breng deze aan op de wand waarop u wilt gaan plakken. Het beste is om de pasta iets te dik aan te maken - verdunnen kan later altijd nog.

4. Begin met de baan die het meest links wordt aangebracht. Plak de eerste baan in overeenstemming met uw markering op de wand. Begin bovenaan en rol de baan met de behangroller naar onderen toe vast.

5. Neem nu de volgende baan en plak deze stotend, niet overlappend, naast de eerste baan. Met een zachte, vochtige spons kunt u de restanten behangplaksel voorzichtig op de naden wegdeppen.

6. Wanneer alle banen behang zijn aangebracht, fixeert u ze nog een keer met de behangroller. De banen kunnen nu, indien nodig, met een cuttermes afzonderlijk worden ingekort. U bent klaar!