Vragen en antwoorden

Vragen over het bestelproces

Hoe bestel ik behang?

Voer in de invoervelden “Hoogte” en “Breedte” uw gewenste maat in. In de meeste gevallen zal het beeld veranderen. Dit wordt door een blauw kader weergegeven. U kunt het beeld nu met behulp van de muis of met de vinger (mobiele telefoon en tablet) naar wens positioneren.
Onze tip: Bestel het behang een paar centimeter groter. Niet alle wanden beschikken over rechte hoeken.

Kan ik behang ook telefonisch of per e-mail bestellen?

Natuurlijk helpen wij u bij uw bestelling. Houd er rekening mee, dat wij u bij bestellingen via telefoon of e-mail niet alle betaalmethoden kunnen aanbieden.

Waarom heb ik geen orderbevestiging ontvangen per e-mail?

Wij sturen u na het plaatsen van een bestelling altijd een orderbevestiging per e-mail. Mocht u na enkele minuten na het plaatsen van de bestelling geen e-mail hebben ontvangen, dan kan er sprake zijn van een technisch probleem of er is mogelijk een probleem met uw e-mailadres. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Zolang uw bestelling nog niet in productie is genomen, kunnen we de order annuleren. Stuur ons een e-mail onder vermelding van uw bestelnummer.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Zolang uw bestelling nog niet in productie is genomen, kunnen we rekening houden met de door u gewenste wijzigingen. Stuur ons een e-mail onder vermelding van uw bestelnummer.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

De bij Betterwalls bestelde producten worden altijd in de opgegeven afmetingen volgens specificatie van de klant gemaakt. Daarom bestaat er herroepingsrecht noch recht van retour.

Hoe moet ik handelen als ik een klacht heb?

Gebreken aan het product of productiefouten kunt u ons het beste schriftelijk sturen naar support@betterwalls.com. Illustreer de gebreken, indien mogelijk, aan de hand van foto’s. Defecte producten worden per ommegaande en gratis vervangen.


Vragen over betaling en verzending

Welke betaalmethoden biedt u aan?

Kredietkaart
Apple Pay
Paypal

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

GRATIS levering!
Rechten en belastingen inbegrepen

Met welke pakketdienst wordt mijn behang verstuurd?

Fedex
DHL Express

Hoe lang is de levertijd?

Geschatte levering: donderdag 9 dec - maandag 13 dec

Waar kan ik de status van de levering bekijken?

U ontvangt na de verwerking van uw bestelling een verzendbevestiging per e-mail met een nummer van de zending. Met dit nummer kunt u te allen tijde de status van uw zending volgen.

Kan ik het behang ook als cadeau naar een andere ontvanger laten sturen?

U kunt een afwijkend afleveradres opgeven. We hebben momenteel nog geen cadeauverpakking beschikbaar.

Wat kan ik doen wanneer de zending beschadigd is?

Controleer het pakket bij ontvangst meteen op transportschade. Het transport is voldoende verzekerd en uw product wordt vervangen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op.


Vragen over het product

Welke eigenschappen heeft Betterwalls-fotobehang?

Wij drukken uitsluitend op vliesbehang. Dat is 122 g/m² zwaar en bestaat uit cellulose en textielvezels. Deze combinatie maakt het vliesbehang bijzonder robuust en stevig. Ons vliesbehang is dampdoorlatend, scheuroverbruggend, stootvast, afwasbaar en extreem lichtbestendig en vrij van pvc. Ons vliesbehang is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Hoe wordt Betterwalls-fotobehang aangebracht?

Het behangen gebeurt met commerciële behanglijm. Een gedetailleerde instructie vindt u hier.

Op welke ondergrond kan ik behangen?

De ondergrond moet droog, schoon, glad en absorberend zijn.

Mijn wand is niet glad. Kan ik desondanks toch behangen?

U kunt oneffen wanden met commerciële fijne maculatuur uit de bouwmarkt behandelen. Hiermee worden korrelige pleisters glad gemaakt, het absorberend vermogen gereguleerd en de poriën gevuld.

Kan ik het fotobehang zonder problemen verwijderen?

Ons vlies-fotobehang kan er normaal gesproken eenvoudig droog worden afgetrokken. De wand raakt niet beschadigd.

Welke breedte heeft een baan fotobehang?

De baanbreedte is 50 cm. Wanneer u bijvoorbeeld behang met een breedte van 280 cm bestelt, krijgt u 5 volledig bedrukte banen en één bedrukte baan van 30 cm geleverd..

Met welke resolutie wordt mijn behang gedrukt?

Onze printers behoren tot de meest moderne op de markt en drukken met een resolutie van 2400 ppi.


Vragen over eigen foto’s

Hoe kan ik mijn eigen foto als fotobehang bestellen?

U kunt hier rechtstreeks naar de behangconfigurator gaan. In de configurator klikt u dan gewoon op de knop “Bestand selecteren” en kunt u uw foto uploaden.

Welke bestandsformaten worden geaccepteerd?

U kunt JPG-, TIFF- en PNG-bestanden uploaden.

Zijn er limieten gesteld aan de groottes van de bestanden?

Uw foto moet minimaal 2 MB en maximaal 500 MB groot zijn.

Wordt de geüploade foto gecontroleerd op voldoende kwaliteit?

Na het uploaden wordt uw foto automatisch gecontroleerd op het aantal pixels en wordt er berekend welk maximaal afdrukformaat mogelijk is. Wanneer het door u gewenste formaat niet kan worden ingevoerd, is de resolutie van uw foto te laag. Wanneer u het door u gewenste formaat kon invoeren, is de resolutie voldoende. Daarnaast wordt elk bestand vóór het afdrukken gecontroleerd door onze grafici. In geval van twijfel nemen we contact met u op.

Wat gebeurt er met mijn geüploade foto na de productie?

Na de productie bewaren we uw foto nog gedurende vier weken. Wanneer het product beschadigd raakt of er bij het behangen iets misgaat, kunnen wij dan direkt een nieuwe productie uitvoeren. Na deze vier weken worden uw foto’s definitief van onze servers verwijderd.


Andere vragen?